KarmaRock 25 / 30.7.2016 / Harjavalta

Lisätietoa

Näillä "eväillä" selviät "luonnikkaasti" KarmaRock-"festivaaleilta".

SijaintiSAAPUMINEN KARMAROCKIIN

KarmaRock tapahtuu Harjavallassa. Harjavalta puolestaan sijaitsee Satakunnassa, Valtatie 2:n varrella. Helsingistä päin Poriin ajellessa erkanemiskohta kakkostieltä on syytä havaita 28 kilometriä ennen Poria.

Harjavallan lentoasema on edelleen rakentamatta. Juna pysähtyy ja bussi hiljentää, joten voit huoletta suosia julkisia kulkuvälineitä.

Linja-autoasema ja rautatieasema ovat Harjavallassa sijoittuneet likeisesti. Jos jalan kuljet, matkaa näistä matkakeskuksista festialueelle kertyy rapiat puolitoista kilometriä. Aurinkoisessa säässä kävelet sen vartissa.

Virallista osoitetta alueella ei ole, mutta kun tuhraat älylaitteeseesi osoitteeksi Koulukatu ja nuuhkit sen päätyyn (jokea kohti), et voi kilometrikaupalla harhautua.

Reitin varrelta löydät kauppaa ja muuta systeemiä.

Yksityisasutoilijamulkut

Mikäli olet pakotettu kuormittamaan ympäristöä tulemalla omalla häkäpöntölläsi (vain kimppakyydit sallittu), autollesi löytyy leposija festivaalialueen edustalta tahi Koulukadun varrelta löytyviltä parkkialueilta.

Aja varoen ja tietenkin selvin päin!

Vaihdon välineistä

Lipputiskillä, Paitaamossa ja Kaljaamossa käyvät sekä metallinen, paperinen että muovinen paikallisvaluutta. Preferoimme ns. käteistä palvelun ylivoimaisen nopeuden sekä vähäisempien välistävetäjien komissioiden vuoksi.

Itse alue

Juhlatanner löytyy Harjavallan koulukeskuksen rannasta. Alue on idyllinen, puistomainen kaistale sitä itseään Kokemäenjoen leveimmillä paikkeilla. Kaksi lavaa, Kaljaamo ja Ruokaamo pitävät mielen virkeänä koko päivän.

Alueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia. Muita juomia saa tuoda, mutta vain muovipulloissa ja tölkeissä. Kaikki lasipullot ovat kiellettyjä.

Uimaranta on joen toisella puolella, festin yhdeydessä pulikointi ei ole sallittua. Lähin kauppa on n. 600 metrin etäisyydellä.

Alueelta löydät juomaa, ruokaa, hyvää musaa ja mukavia ihmisiä joten mikäs tässä.

Nukkumishommat

KarmaRock ei järjestä festivaalimajoitusta. Harjavallassa on pari hotellia ja lähikunnissa lisää. KarmaRockpartisaanit ovat ottaneet tavaksi laittaa telttaa fesivaalialueen kyljestä avautuvalle nurmimaailmalle.

KarmaRock ei vastaa tästä, vaan lepo suoritetaan omalla vastuulla jokamiehenoikeuksien määrittämin velvollisuuksin. Ja pidetään se nurmimaailma siistinä siellä, niin isä Harjavalta sallii meidän levätä siellä vastakin!

Narikka

Festialueen portilla on narikka repuille ja muulle piensälälle. Älä tuo jopoasi, emme narikoi sitä!

Narikkamaksu on yksi (1) euro per käynti, joten jos mielit ravata repullasi pitkin päivää, ota kourallinen kilisevää mukaan.

Festivaalialueelle ei saa tuoda omia alkoholijuomia! Näin sanoo laki, meillä ei ole kieltoon osaa taikka arpaa.

KarmaRock ry ⎮ Kyröläistentie 43 ⎮ 28130 PORI ⎮ info@karmarock.com